河北通产进出口有限公司
作者:就业部   点击数:   更新时间:2015-04-30

河北通产进出口有限公司
公司简介
  河北通产进出口有限公司成立于2004年,是一家以进出口业务为主的综合型外贸企业是“河北省重点进出口企业”、海关“A”类企业、退税“A”类企业,并连续三年被河北省工商行政管理局评为“重合同,守信用单位”。公司业务涉及机械配件、化工、环保、服装、家居等领域。
我们长期与中外企业紧密合作,共同开发国际国内市场。从产品的市场调研、生产流程及质量的管理、货物的物流管理与监控、到进出口全程风险把控,我们的精英团队为我们的客户在国际进出口贸易业务中提供专业、高效、优质的服务。
凭借我们“专业、诚信、专注、共赢”的理念。我们的业务涉及美洲、西欧、东欧、北非、南非、西亚、东南亚各地,以良好的信誉得到了国内外客户的信赖, 为中外客户提供最大化增值服务是我们的目标。

Our company established in 2004, a SMEs with thirty employees and an office at Shijiazhuang, Hebei province. As one of the key import and export company in Hebei province. We have been awarded as trustworthy enterprise by the Hebei Administration for Industry and Commerce.  An “A” enterprise for custom and tax refund.

Our business involves in machinery parts, chemical, apparel, householdenvironment protection products and etc.  Our main business stream are from America, Europe, Africa, and South East Asia.  Our annual sales is around 20-30 million dollars.

Our team with rich experience can provide market research, production supervision, logistic management, risk control service. Our vision is to be a professional, integrity, focus world trend company in foreign trade business world.